Om Online CRM

Hvad er CRM?

CRM står for “Customer Relationship Management” og er en betegnelse for et system hvori man samler sine data om sine kunder.

CRM systemer benyttes ofte og mest af salgsafdelinger i virksomheder, der har brug for at have deres kunders data tilgængelige. I CRM systemet taster man normalt noter om kunder, så man kan huske hvad man har talt med kunder om, og opretter aktiviteter på kunderne, så man husker hvornår man skal følge op på kunder og aftaler, og samtidig kan følge historikken på kunderne, hvis eks. der kommer en ny sælger ind i firmaet der skal overtage kunden. Dermed vil den nye sælger hurtigt kunne orientere sig om hvad der har været talt med kunden om hvornår i et CRM system.

Hvad er Online CRM?

Online CRM er som CRM, men er et system der ikke behøver installation, men ligger hos en udbyder hvor data er tilgængelige fra alle computere, og ikke blot ens egen. Det er et begreb der også kendes som SaaS (Software As A Service) eller CLOUD Software.

Du kan prøve Smarter CRM der er vores super lette og enkle Online CRM system helt gratis i 14 dage – KLIK HER

Efter de 14 dages prøvetid koster systemet kun 75 kr. per måned/bruger, og er dermed et af de mest konkurrencedygtige CRM Systemer på markedet!

Prøv helt gratis

 

 

 

 

 

 

 

 


Parse error: syntax error, unexpected T_ENDIF in /home/www/online-crm.dk/wp-content/themes/tasty-showcase/footer.php on line 41