Fordele ved online CRM

Hvad er fordelene ved Online CRM?

Der er adskillige fordele ved at have sit CRM system Online i stedet for i en gammeldags udgave som installeres på computeren. Her får du nogle gode grunde til at vælge Online CRM fremfor et CRM system du installerer på din computer.

Ingen Installation med Online CRM

Med et Online CRM system kan du komme i gang med det samme, og der er ingen dyre opstartsomkostninger. Hvis man køber et CRM system der skal installeres frem for et Online CRM system, skal man ofte have konsulenter ud for at sætte systemet op på ens server eller computer, og få det konfigureret korrekt mv.

Med et Online CRM system har du ingen installation, du logger ganske enkelt blot ind via internettet, og så har du adgang til dine data.

Informationer tilgængelige fra enhver computer med Online CRM

En anden fordel du har ved et Online CRM system er at du ikke behøver være ved en specifik computer for at kunne tilgå dit CRM system. Du logger ganske enkelt blot på fra en hvilken som helst computer eller mobil enhed via internettet.

Computerskift er let med Online CRM

Det er altid et mareridt at skifte computer når man skal have flyttet programmer med over etc. Med Online CRM har du ikke noget program installeret, så du behøver ikke tænke på problemerne med dette.

Ingen opgraderingsomkostninger med Online CRM

Det er ofte dyrt at opgradere CRM systemer. Vælger du et Online CRM system sørger udbyderen for at koden altid fungerer uanset om der kommer nye styresystemer og internet browser versioner.

Online CRM – Glem alt om dyre servere

Er I flere medarbejdere I Jeres virksomhed der skal have adgang til CRM systemet, bliver man med installations CRM systemer nødt til at have en dyr server man installerer programmet på, og derfra generere opkoblinger. Med et Online CRM system logger du blot på, og kan hurtigt give nye medarbejdere adgang til systemet online. Let og simpelt

Online CRM – Den absolut billigste løsning!

Der er ingen tvivl om at det er klart den billigste løsning, både på kort og lang sigt, at vælge et online CRM System.

Smarter CRM kan du få for blot 75 kr. per måned /bruger. Prøv det gratis i 14 dage – KLIK HER OG PRØV

Prøv helt gratis

Parse error: syntax error, unexpected T_ENDIF in /home/www/online-crm.dk/wp-content/themes/tasty-showcase/footer.php on line 41